Kånken

2013-11-28 | 21:07:42
 
För några veckor sedan klickade jag hem en Kånken i svart med vinröda band. Har letat efter en sån här väldigt länge och den har varit slut överallt men nu så hade de äntligen fått in den. Jag fick plats med mycket mer än vad jag trodde och den var dessutom skön att ha på ryggen och inte sådär obekväm som ryggsäckar kan vara.
Jag är super nöjd! 

27 november

2013-11-27 | 20:22:46
 
Hej på er! Nu var det länge sen jag var in och skrev nåt, har inte riktigt haft nån insperation just nu eller några bilder att visa. Så det kommer något inlägg nån gång ibland när jag känner för det. I helgen var jag iaf och hälsade på mina kusiner. Vi bakade pepparkakor, va och shoppade och lite annat. Var en jätte mysig helg. Nu börjar det dra ihop sig mot första advent och julmarknad. Hoppas verkligen på lite snö till helgen så det blir lite mera jul stämning. Imon är jag ledig pga studiedag så då ska jag och några i klassen äta på IKEA, annars ska jag nog bara njuta av en dags ledighet. Ha det så bra så hörs vi, kram

För 365 dagar sen

2013-11-17 | 21:29:00
 
Eftersom det nu var ett år sen jag kom tillbaks från New York ville jag slänga upp två bilder från denna underbara stad. Redan ett år sen somsagt och jag saknar det mer än någonsin! Jag hoppas att jag nån gång i livet kommer dit igen och får uppleva New York känslan igen. Hoppas ni har haft en bra vecka, imon är det en ny och yttligare ett steg närmare jul, åh så jag längtar. kram

Längtan efter jul

2013-11-10 | 13:23:00
alla bilder från we♥it
 
Åh vad jag längtar efter julen nu och allt vad den innebär. Julmusik, massor med koppar varmchoklad och julte, julbelysning runt om i stan, klä julgranen och snö som jag hoppas vi får lite av snart. Mysa ner i soffan framför en bra julfilm med glögg och pepparkakor, gröt frukost, julbak och mycket mer som hör julen till. Den bästa högtiden enligt mig! Längtar ni också efter julen?

Så bra bara

2013-11-02 | 18:26:21
 
Den sista kvällen av oktober spenderade jag med dessa underbara tjejer. Vi lagade tacos, spelade spel och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var väldigt länge sen vi träffades nu så det var riktigt mys! Dom är himla bra dom där♥ Imon är det sista dagen på lovet, känner blandade känslor inför att komma tillbaks till skolan men det blir nog bra. Hoppas ni har haft ett jätte bra och mysigt lov!