Året var 2013

2013-12-31 | 14:10:18
I början av detta år bestämde jag mig för att ha en liten burk att lägga lappar i på sådana stunder och händelser som har varit lite extra speciella. Jag har idag öppnat min burk och läst igenom alla lappar och kan konstatera att detta har varit ett mycket bra år. Jag har varit med om så otroligt många minnesvärda händelser men också lite mindre bra stunder, sånt som också hör till. Nu hade jag iaf tänkte visa lite bilder från höjdpunkterna från detta år!
 
 
23 april, Justin's konsert i Globen, den kvällen var jag mycket lycklig
 
 
Ca 2 veckor senare 8 maj närmare bestämt var jag på ännu en konsert, One Direction på Friends Arena, denna kvällen var också så himla bra!
 
 
Dagen innan skolavslutningen gick jag på bal. Åh vilken bra kväll det var, dansade och hade kul med min alldeles underbara klass och alla var så fina. Det är en kväll jag sent glömmer! 
 
 
Under sommarlovet åkte jag och Jonna på ett litet äventyr till leksand och tältade en natt. VI var på sommarland och myste på stranden i kvälls solen, mycket bra sommar bestyr!
 
 
Strax efter leksand bar det av mot Karlstad för två fesival dagar. Eftersom Peace&Love gick i konkurs fick vi trösta varandra hos Putte i Parken. Två välidgt lyckade dagar och såg många bra artister och band. ÄLSKAR FESTIVAL!
 
 
Och så har vi språkresan till Malta! Hela tre veckor var jag borta själv med en kompis och massa andra nyfunna vänner. Denna resa var nog höjdpunkten på detta år, så himla kul vi hade och så många fina minnen jag bär med mig ♥
 
Har massa fler stunder som jag skulle vilja berätta om men då skulle detta inlägg bli alldeles för långt att läsa. Men detta år har iaf varit hur bra som helst så vi får väl se om 2014 kan slå detta! Kram och Gott Nytt År på er underbara läsare♥

Kommentarer
Postat av: Annika

Fina bilder!

2013-12-31 @ 14:19:53
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback