Reunion

2013-10-16 | 18:51:23
I lördags åkte jag och Olivia till Stockholm för att träffa våra kompisar från språkresan och så blev det lite shopping på det. Det var en super mysig helg och himla kul att träffa alla underbara personer igen. Jag tänkte bara berätta lite kort och visa några bilder.
 
Under lördags förmiddagen var det shopping som gällde. Jag kärade ner mig i Urban Outfitters butik som var första gången jag besökte i Stockholm. Där inne gick vi många varv men kom tyvärr ut tomhänt, men det gjorde mig inte så mycket ändå. Vi hann också med Brandy Melville som nyligen öppnat i Stockholm och därifrån fick jag med mig en väldigt fin kjol och ett linne. Sedan mot kvällen träffade vi Jennie och Sandra, åh så mysigt det var att träffa dom igen!
 
Efter vår lilla träff gick vi mot fryshuset där Reunion höll till. Där träffade vi ännu fler kompisar, super kul! Vi dansade och umgicks i några timmar innan det var dags att skiljas åt igen. Så himla fina människor det där♥
 
På söndagen åt vi en super god frukost på hotellet, kan varit den godast frukost buffén någonsin! Sedan gav vi oss ut på stan igen för mera shopping innan vi åkte hemåt. 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia Sjönneby

Bara massa mys!

2013-10-17 @ 18:43:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback