Året 2011 | Del I

2012-01-05 | 00:45:17
JANUARI Under januari månad hände det faktiskt inte så mycket. Dött var det på bloggen också, endast några få inlägg. Men jag började med en ny dansstil som jag verkligen inte ångrar, fotade även jordgubbs bilder som jag blev hyffsat nöjd med, ni kan se dom här. Annars hände det inte så mycket i januari.


FEBRUARI Ibörjan av februari firade vi min fina vän Lizette med massa översakningar, bl.a lite ballonger på skåpet och slutade dagen med kladdkaka. Bakade kladdekakemuffins som inte blev så kladdiga. En ganska död och tråkig månad det här också.

MARS Ännu en död månad. Semmel dag var det så en semla åt jag. Gjorde min första illustration som jag faktiskt blev nöjd med för att vara första gången. Jag och Jonna fotade ett antal oseriösa bilder och seriösa ute i snön.

APRIL I april började solen komma fram allt oftare och blommorna slog ut. Jag var snabbt ut till grannarnas trädgård och fotade fina blommor. Köpte mina underbara USA converse som jag dock inte har använt så mycket. Jag och Jonna fotade en del i solnedgången och fick till härliga bilder. Solen var framme så jag solade en del och låg och pressade på studsmattan, firade påsk också med familjen.

MAJ I maj fotade jag Agnes för första gången, blev riktigt nöjd med bilderna. Köpte en alldelles underbar stickad tröja som användes flitigt under sommaren. Jag och Jonna tilbringade en kväll i lekparken och fotade jätte fina bilder. Körsbärsträden slog ut och fick mycket fina bilder, bilden ovan är en stor favorit. Åt massor med annanas som var favorit frukten då.

JUNI Började månaden med Rix fm festival i Falun med Jonna där bl.a Ulrik spelade. Kusinerna kom och hälsade på och det blev massa bus på studsmattan. Jag och Jonna var ute i natten och fotade härliga bilder. Jag drog till Stockholm med tjejerna från klassen över dan. Riktigt kul var det och jag kom hem med ett antal påsar. Peace & Love intog stan i slutet av månaden, självklart var jag där och såg bl.a Veronica Maggio och Oskar Linnros. Fotade super fina blomm bilder ute i trädgården.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback