Året 2010

2010-12-30 | 16:38:18
Detta året har det hänt mycket spännande och nya saker. Jag har gjort saker som jag aldrig trodde jag skulle göra, eller våga. Som t.ex när jag var på läger i en vecka för första gången i Sollefteå så klättrade vi i ett jätte högt berg, det trodde jag att jag aldrig skulle våga, jag var riktigt stolt då.
Jag började på en ny skola. Efter alla år med min gammla och käre klass bestämde jag mig för att byta skola i 7:an. Det var ett stort beslut för mig. Jag bytte skola dels för profilen(simningen). När jag flyttade till den nya skolan kände jag bara några stycken, men nu har jag fått massor av fler vänner:) Men såklart så saknar jag de andra från min gamla klass oerhört mycket!
Under året 2010 har jag rest mycket. Ja i början av sommaren var jag i Turkiet med familjen för andra gången. Helt fantastisk var det. Det var en resa som jag hade sett fram imot länge. Några veckor efter Turkiet åkte jag iväg på tävling med simningen till Stockholm. Det var andra gången vi var där på tävling, vi var på Gröna Lund och hade det super kul, jag kände att jag verkligen kom närmre dom som var med:) Några dagar efter min födelsedag (13 juli) åkte jag, min bror och min pappa till Göteborg. Det var första gången jag var där. Vi shoppade, gick på Liseberg och gjorde massa andra saker. Det var super kul, vill verkligen åka dit igen. I slutet av sommaren åkte jag iväg på läger i en vecka uppe i Sollefteå. Jag var väldigt nervös innan för det var första gången jag skulle vara borta själv i en vecka. Men det var jätte kul och det stärkte verkligen mitt självförtroende.
Den 30 april köpte jag min första systemkamera. Det började med att jag först fick en liten digital kamera, och sedan började jag allt mer tycka om att fota. Sen började jag blir mer intresserad av en systemkamera. Jag kollade runt på massa fotobloggar och fick massa inspiration och såg att dom hade systemkameror och dom tog så fina bilder. Så den 30 april åkte jag och pappa ner på Siba i falun och hämtade den. Jag var så förväntansfull medans den laddade och ville börja fota direkt. Dagen efter gick jag ut även fast det regnade med paraply i handen och fotade lite.
Ja och nu är det bara någon dag kvar till ett nytt år börjar. Jag hoppas på att 2011 blir ett spännande och händelserikt år.
Oj nu blev det en lång text, jag hoppas ni orkar läsa allt. KRAM

Kommentarer
Postat av: NATALIEGOESAMERICAN

vilket mysigt litet inlägg emma :D summering av året, det borde jag också göra, iaf i mitt huvud :P

2010-12-30 @ 17:02:25
URL: http://nataliegoesamerican.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback